top of page

Wij geloven in de kracht van pure verhalen.
En we maken en delen ze graag.

IdeaLists matcht idealen van organisaties met ideeën van creatieve breinen en daadkracht van productie sterren. We zetten sterke concepten neer voor onder andere naamsbekendheid fondsenwerving, voorlichting en bewustwording. Altijd met respect voor het onderwerp en zo puur en krachtig mogelijk.

De IdeaListen zijn gedreven specialisten op het gebied van campagnes, (web)design, video, fotografie, tekst, evenementen en social media. Coördinator Annemiek stelt per project het dreamteam samen en begeleidt het proces, waarbij we natuurlijk altijd gaan voor de beste resultaten.

Na de studie Communicatie heb ik gewerkt in de commerciële en de charitatieve sector, zowel aan de kant van het bureau als van de klant. In 2011 maakte ik als winnares van de Vodafone World of Difference competitie reportages voor oneMen in Afrika en Azië. Mijn passie werd duidelijk: het vertellen van verhalen die aandacht verdienen. Dit doe ik sinds 2012 vanuit IdeaLists. Met veel plezier en toewijding ben ik de spil in de samenwerking tussen organisaties en creatieve freelancers. Met de ambitie om sterke concepten te maken die bijdragen aan een ‘lovely world’.

  
bottom of page